logo redondo indiedevday solo

8-9-10 de Setembre

La Farga 

8-9-10 de Setembre

La Farga 

IndieDevDay torna amb novetats en 2023

La fira del videojoc independent anuncia dates, nou espai i nous continguts.

La fira IndieDevDay que en la seva anterior edició va superar la quantitat de 4300 assistents i en la qual es van poder gaudir més de 90 jocs torna un any més, renovant espai i continguts. La sisena edició se celebrarà durant els dies 8,9 i 10 de setembre en el recinte "La Farga de l'Hospitalet" a Barcelona, augmentant un dia més de jornada a diferència d'anteriors edicions.

 

El canvi d'emplaçament suposa un augment de gairebé 7 vegades major espai que en 2023, el que suposarà un augment de llocs d'exposició, d'aforaments i de propostes per a tots els públics.
Les novetats són:
  • Una jornada més, el dia 8 de setembre estarà dedicat al públic professional, premsa, desenvolupadors, inversors i publishers, estudiants i universitats.
  • Una trobada entre universitats i empreses, on acostar les formacions del sector del videojoc en contacte amb la part més professional.
  • Noves propostes per a expositors de videojocs, jocs físics i artistes del sector del videojoc.

 

"L'única manera de continuar creixent i poder atendre tant expositors com a públic era mudar-se a un recinte firal. Ara haurem de créixer i millorar en tots els àmbits de l'esdeveniment." Comenta Daniel Santigosa, director de la fira.